Kak iparku yang dahaga - X Files cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Kak iparku yang dahaga

Telah dihantar: 25/04/2008 Dihantar oleh: jennifer chong 0 pandangan  

Kak iparku yang dahaga
Aku dah kawin, berumur 30 tahun dan ader 2 anak,aku ader seorang kakak ipar yang sangat rapat dengan aku,kak lily namanya, tinggi 5'2" dan berbadan solid, dia juga ader 2 anak dan baru berhenti kerja sebab syarikatnya dah tutup.

Peristiwa ni berlaku tahun lepas masa bini aku balik kampung pantang anak kami yang kedua,rumah sewa aku dekat dengan opis dia, dia nie tinggal dgn mak mertua aku pasal rumahnya belum siap.akupun tiap mlm kena tido rumah mak mertua aku pasal anak
aku yang sulongpun ader kat sana.sebab hubbynya kena kursus kat KL dalam sebulan jd dia tumpang aku pergi kerja masa tu.aku memang nak ajak dia pasal aku dah lama geram kat kak lily aku nie.

kalau kat rumah aku selalu duk tengok dia, kadang2 dia
perasan jugak aku duk tenung body dia, tp dia buat dek jer.
masa dia duk tumpang aku pergi kerja tu aku buat baik ler
kat dier, biaserler buat baik ader makna...tp sejak tumpang
keta aku, aku tengok dia dressing se...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Kak iparku yang dahaga" juga telah membaca

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

  Panjang
Perbezaan umur Cinta Kepada Janda (4)
Kecurangan Isteri gersang
Perbezaan umur Makcik ku
Antara keluarga Nikmatnya Auntieku

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)