Gentel Kelentit Depan Webcam - Bilik sembang cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Gentel Kelentit Depan Webcam

Telah dihantar: 17/02/2011 Dihantar oleh: pinkygurlz05 0 pandangan  

Gentel Kelentit Depan Webcam


Aku terus menghalakan webcam ke arah pantatku. Wow! Ujarnya bagai tak percaya bila menerima gambar pantatku. Tembamnya pantat you. Kalau dapat I gomol-gomol. Aku ketawa menggoda. You suka ke pantat I ni? Tanyaku sekadar menduga. Suka sangat. I memang suka pantat tembam-tembam macam ni. Balasnya. Kangkang sikit boleh sayang? I nak tengok biji kelentit you. Pintanya.

Dadaku mula berombak-ombak. Pantatku pula berdenyut-denyut. Biji kelentit ku kegelian. Aku mengangkang perlahan-lahan sambil menghalakan webcam betul-betul ke arah biji kelentit ku. Oh, biji kelentit ku mula mengeras. Wowowowow!!! Aku dengar dia menjerit. Excited sangat la tu dapat tengok biji kelentit aku.

Fuh, geram la tengok kelentit you dah bengkak. Rasa nak tarik-tarik. Kalau you ada kat sini I sedut-sedut biji kelentit you tu sayang.

Yela, memang tengah miang pun biji kelentit ni. Balasku. Aku mula menggentel-gentel biji kelentitku. Ohhhhhhhhhhh... Arghhhhhhhh... aku mengerang kesedapan. Ku tarik-tarik...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Gentel Kelentit Depan Webcam" juga telah membaca

» Kecurangan Curang » Kecurangan Jiran sebelah
» Biasa Kelentit panjang... gileee » Anggota polis Ditangkap Polis
» Kecurangan Aku, suamiku dan ... part 1 » Biasa Terlanjur Basah Ya Sudah 02
» Pasangan Isteri meniggla kerana kelakuanku » Kecurangan Kain Dijemuran
» Pasangan Suhaila » Biasa Selingkuh Karena Internet
» Homosektual 10 Lelaki dalam tangan 2 » Kecurangan Rezeki tak diduga
» Buat kali pertama Aku dan Ani » Biasa Anuar
» Homosektual Abang N, aku mangsanya.... » Penipuan Skandal P.A
» Homosektual Tak tahan dengan kehandsome-man nyerr » Kecurangan Istri Jiranku
» Perbezaan umur Nafsu serakah » Kecurangan Hubunganku

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

  Panjang
Kawasan terbuka Sedap Sendiri

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)