Main Dengan Orang Tua - Buat kali pertama cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Main Dengan Orang Tua

Telah dihantar: 09/09/2011 Dihantar oleh: autobots 0 pandangan  

Main Dengan Orang Tua
Aku dah kawin n ada anak 2 dah..anak aku pon dah besar2..citer ni happen abt 7 tahun lepas.aku punya style..kalo kat rumah mmg pakai short n sleveless aja ..bra n panties mmg x penah pakai..yalah masa tu anak kecik2 lagi..x tahu apa2kan.time aku sidai baju kat luar pon aku pakai baju yg sama gak sebelah rumah aku ( aku duduk semi D )ada satu pasangan tua duduk..anak2 balik hujung minggu aja..pasangan ni lebih kurang baya2 parents aku jugak la.. suami isteri tu mmg peramah dan yg aku notice,tiap kali aku sidai baju.. pak leman mesti akan ada dekat luar untuk cuci kereta dia. aku tahu pak leman syok tengok aku yang sexy..lebih2 lagi kalo aku pakai singlet putih nipis.. terjojol puting tetek aku.

Dan kadang tu aku saja aja buat2 menunduk nak amik baju dalam bakul.. makin terbeliak mata orang tua tu,nampak tetek aku yg tergantung-gantung. satu hari nak dijadikan cerita, suami aku ke KL kursus dan anak2 pulak mak metua aku amik..so aku duduk lah sorang kat rumah.macam biasalah..aku menge...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Main Dengan Orang Tua" juga telah membaca

» Kecurangan Rezeki tak diduga » Orang ternama Datin Julia part 2
» Orang ternama Datin Julia part 3 » Perbezaan umur Kisah Ah Beng part 3
» Perbezaan umur Kisah Ah Beng part 1 » Kecurangan Aku Curang
» Antara keluarga Menjelang lebaran 10 tahun yang lalu » Orang ternama Datin Julia part 1
» Biasa Pengalamanku dengan Mbak Ina (episod 1) » Kecurangan Main Dgn Jantan India
» Kecurangan Klien langganan » Perbezaan umur Nafsu serakah
» Perbezaan umur Aku dan kak ina » Kecurangan Suami punya will, aku punya selingkuh
» Antara keluarga Liza, adik iparku » Kecurangan Suraya (1)
» Perbezaan umur Pak Man » Antara keluarga Mak dan anak sama hebat
» Perbezaan umur Seks dengan Uncle Samy » Perbezaan umur Kisah Ah Beng part 2

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

  Panjang
Buat kali pertama Isteri Mabuk Dikongkek

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)